Unna dig ett äpple

Av Henrik Ström

Vi har de hållbara gåvorna till dig, din personal eller dina medlemmar!

Du kanske letar efter en unik talargåva eller avtackningspresent? Samtidigt vill du stödja det lokala näringslivet, göra något bra för miljön, stötta ditt lokalsamhälle och göra en social insats.
Är det ens möjligt att bocka av alla de rutorna på en och samma gång? undrar du nog. Ja det är det faktiskt.

Du kan passa på att handla från oss på Knopster. Som ASF (Arbetsintegrerande Socialt Företag) så har vi dubbla affärsidéer. Dels säljer vi det vi producerar på öppna marknaden, men vi har också ett socialt syfte. Vi arbetstränar personer som står långt utanför den reguljära arbetsmarknaden. I våra produkter använder vi oss huvudsakligen av återbrukat material. Vi ger både prylar och människor ett nytt liv. Vi lagar, återbrukar och köper begagnat innan vi köper nytt. Att vi finns som arbetsplats och praktikplats är av stor betydelse för de som arbetar här och som är på praktik hos oss. Vi är skillnaden från utanförskap och försörjningsstöd och vägen in i självständig försörjning och en meningsfull sysselsättning.

Här kommer ett par exempel på några av de produkter vi erbjuder.

Nåltovade äpplen där ingen är den andra lik

Konsthantverk av svensk ren ull där varje äpple är helt unikt. Äpplena är varsamt nåltovade för hand och finns i flera olika färgställningar. En vacker talargåva, avtackningspresent eller till dig själv när du vill ha något att njuta av utan att behöva oroa dig för koldioxidavtryck. Varje äpple kommer i en handvikt presentask i återbrukat styvt papper där ingen är lik den andra.

Pris för äpple inklusive presentask: 180 kr

Unika tygkassar med applikationer.
I återbrukat material

Istället för att använda engångspåsar kan du köpa en av våra flergångskassar som är gjorda av återbrukat material. Varje kasse är helt unik och har applikationer eller någon annan konstnärlig utsmyckning. Det är klart att du vill ha en sådan fin kasse till dig själv men den är också en bra gåva som du kan fylla med andra gåvor när du ger bort den.

Pris för tygkasse med konstnärlig utsmyckning: 250 kr

Skräddarsydda upplevelser,
utbildningar och andra tjänster

Vi skräddarsyr utbildningar inom alla våra specialområden. Vi har spetskompetens inom allt från tillgänglighet till distansmöten. Vi har ljudtekniker och utrustning till event och konserter. Vi kan hjälpa ert företag bli bättre på distansmöten. Det går också att hyra vår musikstudio för kickoff eller för att uppfylla någons drömmar. Du kanske behöver en illustration, en musiker, en sträng bytt på gitarren eller en film inspelad. Vi kan också installera, reparera, köra ärenden, röja och rensa ut, coacha, scanna, certifiera och en väldig massa fler saker. Vi bokar både in jobb och säljer presentkort. Är det något särskilt du är ute efter så hör av dig så brukar vi kunna skräddarsy och lösa det mesta. Kan mot all förmodan inte vi så vet vi oftast ett annat ASF som kan.