Jobba hos oss!

På Knopster tror vi på att ge alla en chans att lysa. Vi är inte bara en arbetsplats – vi är en springbräda till en ljusare framtid för den som står långt ifrån arbetsmarknaden. Känner du att traditionella jobb inte passar dig? Har du unika utmaningar som gör att du söker efter något mer än bara ett jobb? Du kanske har en diagnos som har gjort din jobbsökning utmanande. Oavsett din bakgrund, vill vi att du vet att här har du en plats.

Vad erbjuder vi?

En inkluderande gemenskap: Bli en del av ett team som värdesätter mångfald och inkludering. Hos oss är alla välkomna, och vi stöttar varandra i våra unika resor.
Flexibla arbetsmöjligheter: Vi förstår att alla har olika behov och livssituationer. Vårt mål är att skapa en flexibel arbetsmiljö som respekterar din individuella situation.
Professionell utveckling: Vi erbjuder möjligheter till personlig och professionell utveckling. Med oss får du chansen att arbeta med Visma eEkonomi och andra verktyg som gör dig attraktiv på arbetsmarknaden.

Vem söker vi?

Du är nyfiken på bokföring och ekonomisk administration.
Du har intresse eller erfarenhet av att arbeta i Visma eEkonomi.
Du är på jakt efter mer än bara ett jobb – du söker en plats där du kan växa, lära och bidra.
Du står kanske långt ifrån arbetsmarknaden idag på grund av olika skäl – vi ser det inte som ett hinder, utan som en möjlighet.

Är du intresserad?

Berätta för oss om dig själv, dina erfarenheter och varför du tror att du skulle passa in i vårt team. Vi ser fram emot att höra från dig och utforska hur vi tillsammans kan skapa en ljusare framtid.
www.knopster.se