Sök
Stäng denna sökruta.

Vi är en grafisk atelje

Det finns en sak vi älskar mer än trycksaker, och det är digital grafik. 
Vi hjälper er med er sociala närvaro, och printar era foldrar med samma glädje.

Kom till oss med dina ideér, så ser vi till att de blir förverkligade! 

 

Grafisk produktion

När du behöver göra dig hörd på gammaldags vis, står vi så klart till tjänst.

Från första idé till färdig produkt – bokmärken som berör, böcker som består. Vi kombinerar traditionellt hantverk med modern precision:

layout,
tryck,
falsning,
skärning, och
limning. 

Allt anpassat efter dina visioner. Låt oss förvandla dina tankar till tangibla mästerverk.

Handla av oss

Välkommen till vår webbshop – din destination för unika, lokalt producerade varor.

Upptäck vårt utbud av träskyltar med QR-koder, kreativa visitkortsstorlekar gåvor som sprider glädje. Köp vår exklusiva bok
”Bubbles” – 16 Lajv i en Badtunna”.

Skapad av professionella lajvmakare från hela världen, erbjuder den en unik inblick i konsten att lajva i badtunnans avslappnade atmosfär.

Social media

I en värld där varje inlägg räknas, ger vi dig verktygen och kunskapen för att lysa starkare. Vi skapar inte bara skräddarsytt innehåll för dina sociala mediekanaler, utan ser även till att det når ut och gör avtryck. 

Från strategisk publicering till noggrann analys och uppföljning – vi är med dig hela vägen. 

Och för den som föredrar att ta rodret själv, erbjuder vi skräddarsydd utbildning så att du kan navigera dina sociala medier med expertis.
Låt oss tillsammans maximera din digitala närvaro.

Lasergravyr

Framhäv din unika identitet med precision och kreativitet. Förvandla vanliga föremål till extraordinära konstverk. QR-koder som förbinder, personliga dogtags, eleganta namnskyltar,  och distinkta logotyper – vi graverar ditt varumärke och dina idéer på nästan allt. Trä, metall, läder, eller annat valfritt material;

Låt oss forma din vision till verklighet med överträffad detaljrikedom. Med oss är endast fantasin din begränsning. Låt oss tillsammans skapa något minnesvärt.

Lasergravering

Det är
enkelt

Mejla oss ert swishnummer och din logotype tillsammans med antalet skyltar ni önskar, så drar vi igång lasern så snart vi fått beställningen.

Det är
hållbart

Trä är ett naturligt material. Vi bestryker skyltarna med shellac, som är ett naturligt ämne som utsöndras från lacksköldlusen. Och så håller skylten länge.

Det är
snyggt.

Ni ser ju själva. En skylt i trä är snyggare än de där laminerade som ni har nu. Gör er själva och era kunder en tjänst; bytt till våra snyggare skyltar

Det är
dags

att ni gör slag i saken.  Mejla studio@knopster.se med en beställning eller om ni har några frågor.