Om vi ska vara ärliga, hur bra är ditt liv egentligen?

Känner du dig fast i arbetslöshet eller långtidssjukskrivning? Har du svårt att få svar på dina jobbansökningar? Det är en vanlig känsla att känna sig hopplös när man inte får den respons man önskar.

Utan framtidsutsikter kan livet kännas hopplöst. Medan dina vänner planerar semestrar, kämpar du med att planera veckomatsedeln fast du inga pengar har. Den långsiktiga påverkan är också betydande – en låg pension som inte räcker till ett värdigt liv.

För tio år sedan arbetstränade jag på Knopster. Ett litet företag där man får göra lite av varje, från att spela in ett rockband till att dammsuga i studion. Nu är jag sedan åtta år tillbaka anställd.

Den tidan gav mej självförtroende och möjligheten att visa vad jag kan utan att behöva förklara hålen i min CV. Knopster har gett mig hopp om framtiden.

Knopster erbjuder en arbetsträningsplats där du kan växa i din egen takt och återfå kontrollen över ditt liv. Genom att praktisera hos oss kan du påverka din inkomst, säkra en bättre pension och skapa en meningsfull framtid.

Ta det första steget mot en ny framtid idag. Kontakta oss via telefon, mejl eller fyll i formuläret nedan. Eller be din handläggare att ta kontakt.

PS: Vi erbjuder dig möjligheten att arbetsträna på en arbetsplats som förstår och stöttar dig. Ta chansen! Kontakta oss idag och förändra ditt liv imorgon.

Batterivägen 3
311 39 Falkenberg

Vi är ett ASF
Vi är specialisterade på att handleda och arbeta tillsammans med personer som står långt ifrån arbetsmarknaden. Vi är ett icke-vinstdrivande företag med delaktighet som ledsjtärna. Vi är fristående från stat, region och kommun. Vi som jobbar här, har stått långt ifrån arbetsmarknaden. Knopster är sammanhang, inkludering och ett leende.
Lasergravering
Hos oss kan vi lasergravera trä, tyg, plast. Det är roligt att skapa. En laserstråle bränner bort i det här fallet texten.
Livemusik på DownTown
Blues, death metal, trallvänligt och quizar. På DownTown blandas det högt och lågt. Vi rattar ljudet och tar hand om musikerna.
Föregående bild
Nästa bild