Sök
Stäng denna sökruta.

Musik-loppis på Knopster!

Nu på söndag klockan 13 öppnar vi för musikaliska och andra fynd. Vi har en Henrik Ström på vårt jobb, som älskar att köpa musik- och ljudprylar. Det som har flest grejjer på inköpslistan vinner, är nog hans motto.

Nu har vi inte plats för allt längre. Vi jobbar med mer än ljud, och det kräver också sin plats.

Akustikpaneler

Vi har börjat producera akustikpaneler för kontor och hem. Närproducerade och miljövänliga akustikpaneler att sätta på väggarna i lunchrum eller på dagis. Eller var som helst där ljudmiljön inte är optimal. Kom in på söndag och ta dig en koll på våra första exemplar.

Namnbrickor

Vi har skaffat oss en laserprinter, och printar allt från dogtags och namnskyltar till skoblock och skoborstar. Kom in på söndag vettja, och ta dig en koll på våra grejjer från lasern. Kanske vill ni köpa en snygg namnbricka i bambu till er hund eller katt.

Musik-loppis

Ja musik-loppis var det ja. Vi säljer av en hel del rack-effekter, eq, kompressorer, preamps, limiters, reverb.

Vi erbjuder masterkeyboards och syntar, gitarrförstärkare och en hel drös annat. Ta er hitt och kläm lite på grejjerna vettja!

Gillar du inlägget? Dela gärna!

SKRIV EN KOMMENTAR

Stanna inte här

HÄR FINNS MER ATT LÄSA

Ingen fattigdom skrivet med laser på plywood. 1 av 17
Grafisk produktion
Henrik Ström

Vi har blivit med lasergraverare!

Tack vare det eminenta ASF:et Sagahuset i Borås har vi lagt vantarna på en lasergraverare. Samarbete är en stor del av ASF-tänket och vi har en massa planer

Läs mer »