Sök
Stäng denna sökruta.

Vi har blivit med lasergraverare!

Tack vare det eminenta ASF:et Sagahuset i Borås har vi lagt vantarna på en lasergraverare. Samarbete är en stor del av ASF-tänket och vi har en massa planer och idéer för vad vi ska använda den till.

För er som inte vet vad det är, så är det en maskin för att medelst laser skära ut text eller bild ur ett ämne. Det kan vara trä som här på bilden, men det kan göras på plast, läder, sten, glas och metall.
Vi har lika många idéer som det finns användningsområden för den. Men först ska den installeras ordentiligt. Ventilationen ska fixas, och en bra arbetsbänk med plats för materialet som ska graveras.

Bli experter

Vi är mitt upp ei arbetet med att kolla youtubeklipp, läsa manualer och labba med maskinen. När vi sedan kan maskinen utan och innan, presenterar vi våra tjänster offentligt. Vill du bli beta-testare? Hör av dig på studio@knopster.se!

Vårt första beta-test blir tillsammans med Snickeri Mimosa och att göra snygga tärningar med Agenda 2030-motiv. När vi är nöjda med resultatet kommer de att finnas till salu för alla som vill glänsa med sina klimatsatsningar.

Endast fantasin sätter gränser

Vi tycker så klart att det är roligt och spännande, och en utmaning är det utan tvekan. Vem kan hitta på det knasigaste att gravera på?

Har ni några förslag?

Skriv till oss! Vem vet, kanske vi realiserar dina knäppa fantasier.

Gillar du inlägget? Dela gärna!

SKRIV EN KOMMENTAR

Stanna inte här

HÄR FINNS MER ATT LÄSA